Reacties van onze deelnemers

Desiree

“De laatste tijd werd ik steeds meer geconfronteerd met mijn eigen groef.  In het allereerste coachgesprek heb je me daarop gewezen en me daar ook anders naar laten kijken. Voor mij een enorme eyeopener en nu kan ik niet meer terug. Ik wil ook niet meer terug maar wist ook niet zo goed hoe nu verder. Na het tweede gesprek wist ik het wel!”

- Desiree
Jannes

“Ik realiseer me ineens zo hoe ik eigenlijk in elke baan verzand in precies hetzelfde. Of ik dat nou wil of niet. En ook als ik me heilig voorneem om het niet te doen. Ik heb mezelf zo vaak streng toegesproken om ermee op te houden. Maar het lukte nooit. En ik zat altijd in een functie waar ik niet voor- of achteruit kon. Door de coaching weet ik hoe ik verknocht ben geraakt aan een oude belofte. Een hele oude belofte. Nu ik dat weet, kan ik ineens weer bewegen. Ik heb m’n baan opgezegd. Voor het eerst van mijn leven zelf besloten op te stappen, in plaats van te wachten totdat men genoeg van mij had. Ik ben vrij. Zo voelt het. Voor het eerst van mijn leven.”

- Jannes
Laila

“Ik ben je zo dankbaar voor wat je voor mij hebt gedaan. Je bleef zo dichtbij terwijl ik aan het worstelen was. Ik heb me zeldzaam op m’n eigen benen en zeldzaam gesteund gevoeld. Het was bloedspannend. En verdrietig. En komisch. Dank.”

- Laila

Bel als je snakt naar een systemische coach 0183-744000!