Hoofdnavigatie

Deze trainingen zijn bijna vol

Onze trainingsdagen zijn van 9.30 tot 17.30 uur • Inclusief lunch • Prijzen zijn exclusief 21% BTW
 
Datum
Locatie
Groep
Beschikbaarheid
Prijs
Aanbod 2018
Training Systeemsnugger adviseren
09 feb - 16 mrt
9.30 - 17.30 uur
Goudriaan
Groep: 12
Bijna vol
€ 1.995,00
Training Systeemsnugger adviseren
15 nov - 20 dec
9.30 - 17.30 uur
Goudriaan
Groep: 12
Nog plaats
€ 1.995,00

Reacties van onze deelnemers

Bob

“Ik weet niet wat me gebeurt. Jaren heb ik geploeterd om door de business serieus genomen te worden. Na deze training word ik ineens bestookt met verzoeken om mee te denken over verandering en word ik zelfs naar buiten toe gepositioneerd als de vertegenwoordiger van onze nieuwe manier van werken…!”

- Bob
Peter

“Ik schrik me kapot hoe aantrekkelijk ik als adviseur opeens ben voor de business… Vroeger had ik altijd het gevoel dat ik me naar binnen moest worstelen bij managers, maar nu staan ze bij mij op de stoep. Of ik effe mee wil denken, ha!”

- Peter
Valentina

“Ik kwam als adviseur om de haverklap op de plek van de managers terecht. En ik maar sjouwen met veel te veel taken en verantwoordelijkheden… Bij elke opdracht nam ik me weer voor om dat niet te doen, maar het leek wel een automatische groef waar ik steeds in verzeild raakte. Voor het eerst in mijn adviseurs-bestaan lukt het om eruit te blijven, sinds ik deze training heb gevolgd. En nog beter: de managers gaan gewoon doen wat ze zelf moeten doen!”

- Valentina
Yildou

“Holy crap, deze training was wel andere koek. Dat je in zo korte tijd zoveel kunt leren. Best even wennen hoe je met zo weinig zoveel kunt betekenen als adviseur…”

- Yildou

Onze deelnemers werken bij

ING

Geen training nodig, maar wel even bellen met een veranderexpert? Bel 0183-744000